‘Injorant, mos më trash zërin’- plas keq në Open mes Pano Sokos dhe Artan Shkrelit

26/11/2020 23:41

Një debat i ashpër u zhvillua mes Pano Sokos dhe Artan Shkrelit teksa po diskutonin në Open në Top Channel për rindërtimin.

Debati nisi kur Soko tha me ironi që zonja e familjes Përgega të futet në burg se po ndërtonte pa leje.

Pjesë nga debati:

Soko: Ju thoni e ka ndërtuar pa leje. Shko merre fute në burg se po ndërton pa leje. Në burg ta fusësh si jo, se po na shkatërron perandorinë. Kur doni ju e respektoni procedurën, kur nuk ju intereson i shkelni procedurat.

Shkreli: Po shkeli ligjin po, ti thua të ndërtojë pa leje ajo.

Soko: Ore ti të kërkosh falje 1 mijë hrë ore mos më trash mua zërin këtu.

Shkreli: Ajo të thotë faleminderit se ka marrë lekë nga shteti.

Soko: Ja dhe nga xhepi ti?

Shkreli: Injorant, ia dha shteti.

Soko: Kujt i thua injorant more….

Shkreli: Po këtu po flet si injorant, ose do që t’ia ngritësh nervat panelit.

Soko: Kush është paneli more, ti?

Top Channel