Tre shtete në Europë, Hollanda, Belgjika dhe Luksemburgu, e ka të ligjëruar përdorimin e eutanazisë, ose e quajtur ndryshe vdekja e vullnetshme.

Ndërsa shtete të tjera kanë politika lehtësuese për vetëvrasjen e asistuar nga mjekët, me kërkesë të pacientit ose të familjarëve.

Vendi ynë e ka të ndaluar me ligj përdorimin e eutanazisë.

Sot në emisionin Shqipëria Live, në Top Channel, u diskutua, nëse eutanazia duhet të përdorë apo jo.

Top Channel