88 raste të reja në qarkun e Korçës/ Infektohen sërish mësues, 29 prej tyre në Pogradec

24/11/2020 15:09

Korca vijon te jete nje prej zonave me shifra me te larta te te prekurve nga koronavirus.

88 raste të reja pozitive u konfirmuan në qarkun e Korcës,ndërsa rastet ndahen në 4 bashki.

52 raste u identifikuan ne Korce mes te cikleve 10 mesues, 29 në Pogradec ku jane 2 mesues dhe 4 në Kolonjë dhe 3 në Devoll, ndersa janë shënuar dhe 2 humbje jete në bashkinë e Korcës.

Ndersa ne rruget e Korces shihet me pak kujdes dhe vemendje pensionistet jane ata qe ndjehen me te rrezikuar dhe tregojne me shume kujdes

Ne kete qytet jane te shumte ata qe le vizim te shkujdesur ndersa grupmosha e trete mbetet teper e rrezikuar.

Top Channel