Open/ Koduzi sjell çertifikatën e një pacienti: Ma ka dhënë familjari. Brataj: Mos bëj gabim, do përfundosh në prokurori

23/11/2020 21:54

Skënder Brataj, drejtori i Urgjencës Kombëtare pati një përplasje në Open me përfaqësuesin e Partisë Demokratike, Gazmend Koduzi, pasi ky i fundit solli në studio çertifikatën e një pacienti, ku siç ai u shpreh ka vdekur nga covid dhe nuk është raportuar.

Koduzi mbante në duar çertifikatën e një pacienti dhe tha se se ai kishte ndërruar jetë më 16.11. 2020 dhe nuk ishte raportuar në asnjë nga raportimet e përditshme të Ministrisë.

Por Brataj nuk e priti mirë duke i thënë: Mos bëj gabim se do përfundosh në prokurori.

Debati

Gazmend Koduzi: Ma ka dhënë familjari, nuk është raportuar si viktimë e Covid-19

Skënder Brataj: Jo pra, ta ka dhënë mjeku ty, po lëri ato…mos bëj kështu gabimesh

Gazmend Koduzi: Ma ka dhënë familjari, është shoku im…

Skënder Brataj: Posi ngelët duke ndjekur njerëzit ju… Na lini ore të bëjmë punën. Nxirre autorizimin që ta ka dhënë familjari.

Gazmend Koduzi: E kam

Skënder Brataj: Po nxirre këtu, pra nëse e ke

Top Channel