Ferrat “pushtojnë” Nartën/ Banorët pastrojnë shtëpitë e braktisura të fqinjëve

23/11/2020 12:18

Ne fshatin Nartë, 5 km larg Vlorës, shtëpitë e braktisura janë  kthyer në një makth për banorët që nuk kanë emigruar.

Ferra që rrezikojnë të marrin flake por dhe strehë për kafshë të egra e gjarpërinj, këto shtëpi rrezikojnë banorët.

Për te qe te sigurt këta banorë kujdesen jo vetëm për shtëpitë e tyre por edhe për shtëpitë e fqinjëve, duke pastruar çdo shkurre e bimësi qe zapton jo vetëm shtëpitë e braktisura por shtrihet deri ne oborret e shtëpive ku ata banojnë.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur.

 

Top Channel