Shkodër- Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Shkodër, ka njoftuar qytetarët që duan të udhëtojnë në drejtim të Malit të Zi, se mund të lëvizin normalisht drejt vendit fqinjë, vetëm  duke patur përgjigjen e tamponit të tyre.

Ky rregull do të jetë i vlefshëm për javët në vijim, deri në një urdhër të dytë, nga e hëna në të premte ora 22:00.

Njoftimi:

Stacionet e Policisë Kufitare Hani i Hotit dhe Muriqan:

Njoftojmë të gjithë qytetarët që duan të udhëtojnë në drejtim të Malit të Zi, se duke patur përgjigjen e tamponit të tyre, mund të lëvizin normalisht drejt vendit fqinjë.

Ky rregull do të jetë i vlefshëm për javët në vijim, deri në një urdhër të dytë, nga e hëna në të premte ora 22:00.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin.

Top Channel