Lumi Osum

Uji i lumit Osum është nxirë.

Ndotja vjen si pasojë e derdhjeve në lumë të bërsive nga fabrikat e vajit . Por një fenomen tjetër i ndotjes është dhe derdhja e ujërave të zeza.

Gjithashtu në këtë lumë ka edhe bagëti të ngordhura.  Kjo përbën rrezik epidemie për kalimtarët dhe banorët e zonës.

Top Channel