Të kesh një trup perfekt duhet vullnet dhe shumë punë.

Videoja e mëposhtme tregon disa ushtrime që përfshijnë  gati gjithë pjesët e trupit.

Ushtrimet do të aktivizojnë çdo muskul në trup dhe do të japin rezultate për një periudhë të shkurtër kohore.

Për këtë ushtrim do t’ju nevojiten dy pjata kartoni apo dy fletë të zakonshme fletoreje.

Është e nevojshme të ndani gjithsej rreth 15 minuta për ushtrime dhe është mirë që ta përsëritni këtë 3 herë në javë.

Top Channel