Infektohet me Covid-19 drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu

20/11/2020 11:28

Është infektuar me Covid-19, drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu.

Top Channel mëson se Ardi Veliu është në gjendje të stabilizuar shëndetësore dhe po merr mjekim në shtëpi.

Teksa Veliu është karantinuar, në krye të Policisë së Shtetit është vendosur zëvendësdrejtori i Përgjithshëm, Albert Dervishi.

Top Channel