Adriatik Llalla, ish prokuror i përgjithshëm do gjykohet për fshehje te te ardhurave.

Vendimi u dha nga gjyqtarja Irena Gjoka qe mbas shumë seancave teksa po priste veprimet shtesë te SPAK vendosi ta kalojë ne gjykim themeli. Avokati i Llalles tha për Top Channel.

Gjyqtares ju nevojitet me tepër se një orë për tu menduar e për ti rënë çekiçit për te fundin prokuror te përgjithshëm që përfaqësoi një akuzë te centralizuar.

Prokurori e akuzon për mos deklarim te të ardhurave për shkollimin e fëmijëve te ardhurat ku u kurua gruaja e tij ne Amerikë dhe për lidhjen e një kontrate qiraje me një çift gjerman.

Këto te dhëna u grumbulluan nga letërporositë me Gjermaninë dhe Amerikën qe nga ana e tyre e kanë shpallur non grata.

Top Channel