Tërmeti i 26 nëntorit te vitit te shkuar solli dëme te shumta edhe ne Lezhe.

Sot ka nisur shembja e godinës se konviktit te shkollës profesionale Kolin Gjoka dhe ne ditët ne vijim do te shemben shkolla dhe pallate te cilat nga ekspertet janë shpallur te pabanueshme.

Konvikti është godina e trete qe prishet ne Lezhe ndërsa ne ditët ne vijim do te nisin prishja e objekteve te tjera.

Pacaj bën me dije se pallatet qe do prishen do te ndërtohen serish aty ku kane qene pasi Lezha nuk ka zone te re zhvillimi për te ndërtuar pallate te reja.

Brenda nëntorit do te nise puna edhe për 72 pallatet qe qe kane pësuar dëmtime dhe kane nevoje për përforcim.

Top Channel