Kjo e shtunë nuk është një fundjavë e zakonshme vjeshte për çiftin e peshkatarëve amatorë që i gjen përherë buzë detit teksa hedhin rrjetat në Orikum.

Bujar dhe Gëzime Çobo peshkojnë jo vetëm për të shitur.

Çdo fundjavë, Orikumi për ta është destinacioni ideal për aktivitetin e tyre dhe për kurën që zemra e tij kërkon Bujarit.

Aktiviteti i tij habit dhe një mjeke që po pushon këtë fundjave buzë detit.

Natyra si pas Bujarit shëron gjithçka.

Top Channel