Kushdo që ka vizituar ambientet Rozafa nuk i ka shpëtuar dhjetra metra katrore karikatura murale dhe mesazhe therëse.

Patjetër që dikujt këto mesazhe i kanë ther edhe më shumë ndërsa ideatori i tyre për herë të parë ka vendosur t’i përkthejë.

Shqiptarët që kanë jetuar mes dy kohësh nuk munden të mos perceptojnë të përbashkëtat dhe dallimet mes tyre. Ato që Gjergj Luca i quan demagogji komuniste dhe demagogji demokratike.

Por ndërsa ironia e sarkazma mbushin këto mure cili është shpëtimi i shqiptarëve?

Top Channel