Pjesë nga videoja

Portali e-albania ka publikuar një video udhëzuese se si të aplikojmë për leje dalje pas vendosjes së masave të kufizimit të lëvizjes brenda fashës orare 22.00-6.00.

Për të gjithë qytetarët e paqartë mund të shikojnë videon dhe të respektojnë udhëzimet.

Postimi i e-albania:

Në e-albania, autorizime të posaçme për lëvizjet brenda fashës orare 22.00-6.00

shërbime elektronike për lejet për dalje për qytetarët dhe bizneset

Për qytetarët:

Leje për dalje për punë

Leje për dalje për arsye të domosdoshme

Për bizneset:

Leje qarkullimi për transportin e stafit

Leje qarkullimi për ofrimin e shërbimeve

Ndiqni VIDEON, eliminoni paqartësitë!

Kujdesuni për veten!

Respektoni masat e reja!

Përdorni e-albania!

Top Channel