Stakohet energjia elektrike pas mesnatës, cilat zona do të preken në Tiranë

12/11/2020 17:02
Foto ilustruese

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë,  pas mesnatës në orën 00:01-02:00 do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Tiranë.

Zonat që do të preken do të jenë Lundër, Vilat dhe Farkë.

Njoftimi I OSHEE:

Mirëmbrëma/Njoftim për abonentët #TiranëStakim, 13 nëntor. Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë, në datën 13 nëntor gjatë kohor 00:01-02:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë, Lundër, Vilat, Farkë.

Top Channel