Rama debat me analistët: Se si e duan shqiptarët kryeministrin, do ua tregojnë për herë të tretë në prill!

12/11/2020 23:19

Vazhdon Open, ndërsa kryeministri Edi Rama u përfshi në një debat me analistët në studio.

“Se si duan shqiptarët kryeministrin, do ua tregojnë për herë të tretë në prill. Ju keni 7 vjet papushim që nuk lini gjë pa thënë, sju ngjit asgjë, përvecse në ato tempujt ku shihni filxhan.

Ju bashkëjetoni me plehrat, rrëmujat, nuk është e denjë që më ndërhyn dhe bën zhurmë”, tha Rama.

Top Channel