Numri i infektimeve dhe vdekjeve nga Covid-19 vazhdon të mbetet i lartë. Kjo ka detyruar qeverinë që të rikthejë karantinën.

Që prej orës 22:00 e gjithë Shqipëria është futur në karantinën e dyë, kësaj radhe është karantinë e pjesshme. Izolimi do të zgjasë deri në orën 06:00.

Policia ka dalë në kontrolle dhe po monitoron situatën. Lëvizja në këtë orar bëhet vetëm me leje nga e-Albania.

Ju ftojmë të shikoni galerinë e mëposhtme ku tregohet izolimi në Tiranë.

FOTO GALERI
1/29

Top Channel