Kryeministri Edi Rama është i ftuar sonte në open në Top Channel për të folur për menaxhimin e situatës së pandemisë dhe më shumë se kaq.

Duke komentuar pamjet e transmetuara nga Top Channel në spitalin Shefqet Ndroqi Rama tha: Realiteti është ai, për shumë arsye shqiptarëve u flitet ndryshe, goditet edhe trupa mjekësore. Mjafton të ketë një kërkesë më autorizim për të marrë masa, dhe të gjithë që duan të japin një informacion të futet, sepse nuk është normale që publiku të mbingarkohet me gënjeshtra dhë të pavërteta.

Por a ka frikë kryeministri nga infektimi?

Rama: Gjëja e parë është larg qoftë të infektoj dikë në familje shoqëri, por se kemi në dorë. Unë kam bindje të miat, që lidhet me yjet, s’po i ndaj këtu. Pa asnjë problem do ishte trajtimi këtu, Si kuptoj ata që ikin jashtë.

Në rastin e covid në spitalet tona smungon asgjë që e kanë spitalet jashtë, qoftë nga kurat e aparaturat.
Mjektë janë në nivelin e duhur. Shefja e epidemiologjisë, Silva Bino la veten në dorë të tyre, dhe ja ku është, shumë mirë.

Top Channel