Prej pak minutash hyri në fuqi ndalimi i lëvizjes së lirë e qytetarëve nga ora 22:00 deri në orën 06:00, urdhër ky i dhënë nga Ministria e Shëndetësisë, pas shtimit të rasteve të reja me Covid-19 në vendin tonë.

Policia e Shtetit njofton se ka marrë një sërë masash shtesë për monitorimin e zbatimit të masave kufizuese të vendosura, do të ushtrohen kontrolle të rrepta në bare, restorante, lokale nate dhe ambiente të ndryshme.

Po ashtu do të ngrihen pika kontrolli pas orës 22:00 në të gjitha akset rrugore, si dhe do të ketë prezencë të shtuar të Patrullave të Përgjithshme dhe të Policisë Kriminale, në të gjithë territorin e vendit.

Policia e Shtetit apelon për të gjithë qytetarët, pronarët e lokaleve dhe drejtuesit e mjeteve që të zbatojnë me rigorozitet masat

Top Channel