Mësuesit e pandemisë/ “Exclusive” sjell historitë nga realiteti i ri i krijuar në shkolla për shkak të Covid-19

08/11/2020 12:48

Kur shkollat mbyllën dyert pas shpërthimit të pandemisë, me hapjen e tyre një botë e re arsimore u duk.

“Të shohësh fëmijët që të buzëqeshin dhe ti nuk i përqafon dot”, shprehet Shqiponja Çupa, mësuese e klasës së parë.

“Unë nuk i mbaj mend emrat e shokëve dhe shoqeve të klasës. I përshëndes kështu (bën me dorë)”, Dafna Gjidede, nxënëse e klasës së parë.

Virusi depërtoi brenda dyerve të shkollave,e nuk mund të shpëtonin prej tij dhe mësuesit. Covid-i ndali pa mëshirë edhe rrugëtimin e disa prej mësuesve të pandemisë.

Për më tepër, sot, në 20:15 në “Exclusive “ ndiqni “Mësuesit e Pandemisë”.

Top Channel