Bleta është e bekuar.

Për familjen Zefi është shumë herë më shumë se kaq, së pari është trashëgimi, është pasion, por edhe një punë mjaft e mirë.

Desilda ka mbaruar shkollën për gazetari por sot na tregon pasionin e saj dhe dashurinë për bletët.

 

Top Channel