Shkodër, bashkia mbyll kopshtin/ Prindërve u kërkohet ti dërgojnë fëmijët te privati! Mbylljen e rrezikon edhe shkolla

04/11/2020 15:20

Prej ditësh, fëmijët nuk i dërgojnë më në kopsht pasi bashkia vendosi mbylljen e tij.

Pas me shumë se 50 vitesh, kopshti shtetëror “Ndoc Mazi” në Shkodër, nuk do të funksionojë dhe prindërit thonë se bashkia u ka  ofruar si zgjidhje te shkojnë në institucionet me pagese.

Me ketë vendim të bashkisë, rrezikon që në të ardhmen  e afërt të mbyllet edhe një nga shkollat tradicionale të Shkodrës,”Ndoc Mazi” e krijuar në vitin 1928. Mungesa e fëmijëve të kopshtit pritet të ndikojë në numrin e nxënësve në klasat e para.

 

Top Channel