Situata tek Ministria e Arsimit ka agravuar pasi studentët kanë qëlluar me vezë ndaj ndërtesës së ministrisë.

Dhjetëra studentë janë mbledhur në 4 pika të ndryshme të Tiranës.

Pjesa më e madhe janë vendosur përpara Ministrisë së Arsimit ndërsa 3 grupet e tjera janë vendosur përpara Kryeministrisë, Fakultetit të Filologjisë dhe Fakultetit të Mjekësisë.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel