“Çdo kosto bie mbi kurrizin tonë”/ Këshilli studentor për mbylljen e Universiteteve: Po rrezikojmë të nisim një vit të dështuar

31/10/2020 12:56

Unioni i këshillave studentore thotë se me vendimin për tu mos hapur universitetet, por të zhvillohet mësimi online po rrezikohet që viti akademik të dështojë që në fillim.

UNIONI I KËSHILLAVE STUDENTORË i bën thirrje Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve si dhe Universiteteve të jenë transparent me ta për planin e masave që kanë ndërmarrë për menaxhimin e situatës përsa i përket procesit të zhvillimit të mësimit online pasi ata thonë se çdo kosto bie në kurrizin të tyre.

Ata thonë se pasojat e një vendimi të tillë ndikojnë drejtpërdrejtë në përgatitjet dhe mundësitë e tyre ekonomike.

Top Channel