Presidenti i Këshillit Evropian bisedë telefonike me Ramën për integrimin: Mezi pres mbajtjen e Konferencës së parë Ndërqeveritare

30/10/2020 18:13

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel ka pasur një bisedë telefonike me kryeministrin Edi Rama për sa i përket integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Charles Michel shprehet se vlerëson angazhimin e Shqipërisë për reformat e bërë, ndërsa shtion se mezi e pret mbajtjen e Konferencës së parë Ndërqeveritare.

Postimi i plotë:

“Në thirrje me @diramaal prisnin me padurim konferencën e parë ndërqeveritare që do të mblidhej pas miratimit të kornizës negociuese. Angazhimi i mirëpritur për reformat dhe zbatimin e BE-së. Solidariteti i ndërsjellë gjatë # COVID19 ka përforcuar më tej marrëdhënien BE-Shqipëri”

Top Channel