Karantina e dytë, me sy nga Europa/ Si i shikojnë shqiptarët masat që rikthejnë izolimin në disa vende të rëndësishme të BE

29/10/2020 15:33

Europa po shkon drejt një izolimi të dytë. Së fundi presidenti i Francës, Emnanuel Macron, ju drejtua kombit, duke thënë, se vendi do ketë një bllokim të dytë kombëtar, gjatë muajit nëntor.

Por a jemi gati ne të përballemi me masa të tilla kufizuese, si  dalja nga shtëpia vetëm për arsye thelbësore jetike dhe shëndetësore, mbyllje e bareve, restoranteve etj. ?

 

Top Channel