Jemi larg imunitetit të tufës/ Specialistët kërkojnë rifreskim të protokollit të mjekimit për të sëmurët me Covid-19

28/10/2020 15:15

Ndonëse  e kane kaluar Covid 19 rreth 19700 persona te paktën kaq dihen pasi kane rezultuar tampon pozitiv zyrtarisht ende jeni larg imunitetit te Tufës.

Por profesor Sulbece qetëson personat qe e kane kaluar covid 19 kur shprehet se kane fituar imunitet dhe ky zgjat .

E ndërsa shifrat e te infektuarve rriten çdo dite mjeket tani nuk kane rifreskuar protokollet e mjekimit . Profesor Arjan Harxhi kërkon me insistim te rishikohen protokollet pasi po dëmtohet shëndeti i pacienteve dhe po rriten kostot e trajtimit.

Akademia e shkencave organizoi një forum shkencor mbi përballimin e pandemisë ne Shqipëri dhe ne bote.

Top Channel