Katër fëmijët dhe një grua shqiptare që u shpëtuan nga kampi i Al Holit në Siri janë duke udhëtuar në këto çaste drejt aeroportit të Rinasit.

Gjysmëhëna siriane i shoqëroi ata drejt Libanit ku janë marrë nga dy oficerët e lartë të policisë shqiptare. në bordin e avionit ata po i shoqëron edhe kryeministri Ram.

Të ndjekim raportimin e të dërguarit tonë Muhamed Veliu dhe operatori Saimir Gera pak çaste para nisjes në aeroportin e Bejrutit.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel