Kryebashkiaku i Dropullit me COVID-19: Dje shfaqa simptoma, u izolova me familjen

25/10/2020 22:24

Kryebashkiaku i Dropullit, Dhimitër Toli njofton në facebook se ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Ai informon se nesër Bashkia nuk do të funksionojë pasi do të dezinfektohet teksa garanton se do vijojë të kryejë detyrën e tij nga shtëpia.

STATUSI NGA DHIMITËR TOLI

Të nderuar bashkëqytetarë!

Vetëm pak minuta më parë më informuan se jam pozitiv për koronavirus dhe kam qenë në izolim , unë dhe familja ime, që nga dje kisha simptomat e para!
Nesër Bashkia nuk do të funksionojë pasi dezinsektimi do të bëhet në të gjitha zonat, duke vëzhguar gjithmonë masat e nevojshme mbrojtëse!
Do të vazhdoj të kryej detyrat e mia për sa kohë që kam nevojë nga shtëpia!
Ju uroj shëndet dhe vëmendje maksimale!

Sinqerisht,

Kryebashkiaku i Dropolit dhe Pogonit
Dimitris Tolis

 

Top Channel