Elsa Dhuli do të jetë drejtoresha e re e përgjithshme e Institutit të Statistikave.

Ajo është zgjedhur në seancën plenare të ditës së sotme.

Për emërimin e saj kanë votuar pro 89 deputetë, 8 kundër dhe 13 abstenim.

Dhuli e mbante përkohësisht këtë poziciobn që prej largimit të Delina Brahimajt që u vendos në krye të doganave.

Top Channel