Është shkarkuar nga detyra Prokurorisë së Apelit Tiranë, Dritan Peka.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar pas një rivlerësimi të dytë, prokurorin Peka.

Trupi gjykues i KPA, përbëhej nga gjyqtarët Natasha Mulaj kryesuese, Rezarta Schuetz relatore, Ardian Hajdari, Ina Rama, Sokol Çomo anëtarë

Peka ishte konfirmuar para disa kohësh në detyrë, por pas një ankimimi të kryer nga Komisioneri Publik, KPA-ja ka vendosur ta shkarkojë nga detyra prokurorin e Tiranës.

Deri tani janë shkarkuar më shumë se 100 prokurorë dhe gjyqtarë.

Top Channel