Interpelanca/ Maliqi-Gjonajt: ‘Kolegia e Lleshaj’ të përgjigjet të paktën 50% të realitetit!

22/10/2020 10:26

Ka filluar parlamenti dhe rendi i ditës i publikuar nga Kuvendi përmban disa pika, ku një prej tyre është interpelanca me ministren e drejtësisë Etilda Gjonaj.

Ishte deputeti i opozitës së re, Lefter Maliqi ka kërkuar interpelancë me ministren e Drejtësisë, Etilda Gjonaj.

Teksa e quan “kolegia e Lleshajt”, Maliqi thotë se situata në burgje është e rëndë.

” Korrupsioni, tenderat korruptive, protesta dhe greva e të burgosurve. Jeni të keq përdorur nga kryeministri, të përgjigjesh të paktën 50% të realitetit. Besoj që të jesh transparente”, tha Maliqi.

Top Channel