Rama flet për rrugët e reja: Nëse do të shkosh shpejt në destinacion! Unë do e bëj Llogaranë, edhe kur të bëhet tuneli

21/10/2020 12:18

Kryeministri Edi Rama ka folur edhe në lidhje sesi do të operohet me rrugët e reja që do të ndërtohet.

Rama u shpreh se disa rrugë do të jenë me pagesë dhe disa pa pagesë, por kjo do të jetë në varësi sesi do të shkosh në një destinacion do të shkosh shpejt apo do të shkosh më ngadalë.

Por Rama theksoi se krahas rrugëve të reja që do të bëhen me pagesë do të ketë edhe rrugë alternative.

“Akset do të jenë me pagesë dhe pa pagesë, që do të thotë që do të zgjedhësh sa shpejt do të shkosh në destinacion. Nëse do të shkosh shpejt, pa ndërprerje, në aksin e shpejtësisë, do të paguash. Nëse do të zgjedhësh të ndjekësh rrugët alternative, do të ikësh falas. Unë personalisht do dëshiroj të bëj rrugën e Llogarasë, për të shijuar pamjen, edhe kur të bëhet tuneli. Mos harroni që investimi Milot-Fier, parashikohet të jetë rreth 1.2-1.4 miliardë, është investimi më i madh i drejtpërdrejtë në ekonominë shqiptare. Nuk është investim me lekët e buxhetit të shtetit, do investojë privati. Do bëjë rrugën e shpejtësisë me pagesë, por do bëjë edhe rrugë alternative. Por ju siguroj se dhe rrugët alternative do të jenë shumë më të mirë se këto që janë sot”, tha Rama

Top Channel