Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit prej mëngjesit të sotëm ka nisur prishjen e 20 objekteve në gjurmën e Unazës së Madhe, Loti III (Astir).

Objektet janë të madhësive nga dy deri në katër kate, me funksione të ndryshme.

Një pjesë e tyre janë shpronësuar sipas legjislacionit në fuqi, ndërsa një pjesë janë skualifikuar.

Deri më tani, aksioni i IKMT ka vijuar i qetë.

Autoriteti Rrugor Shqiptar në bashkëpunim me, Policinë e Shtetit, IKMT-në dhe Kontraktorin që realizon punimet, kanë marrë masa për mbarëvajtjen e trafikut në ditët në vijim.

Më poshtë do gjeni edhe fotot nga aksioni:

FOTO GALERI
1/11

Top Channel