Sot Nikos Dendias vizitoi Shqipërinë.

Në Open në Top Channel Arian Çani tha se ka lajme që qarkullojnë në media ku thonë se Dendias është me origjinë nga Shqipëria.

‘Ka lajme që qarkullojnë në mediat ku tregojnë se Dendias është më origjinë nga Shqipëria, nga fshati Vunoi dhe familja e tij ka pasur mbiemrin Dede. Madje mund të jenë kushërinj me Ramën pasi Rama e ka origjinën nga mamaja nga fshati Vuno. Rama flet edhe greqisht por zemra i rreh nga Turqia. Mes qytetarëve dhe barbarëve Rama do zgjedh barbarët. Ky është një parashikim i imi”– tha Çani.

Lajmin për origjinën e Dendias e konfirmoi edhe gazetari Aleksanër Marku i cili tha se këto lajme qarkullojnë edhe në mediat greke.

Top Channel