Këto janë disa nga qindra mesazhet, që ka marrë në telefonin e vet, një mjeke familjeje në Qendrën Shëndetësore, nr. 10, në Tiranë. Kam temperaturë, humbje shije, dhimbje në gjoks. Kam burrin më Covid-19.

Pres tamponin e dytë. Kam tre ditë me dhimbje fyti, dobësi e përgjithshme, mungesë nuhatje.

Mjeku i familjes është personi i parë që i referohet një qytetar, që dyshon ose është prekur nga Covid-19.

Sot jam mirë. Ky është një ndër mesazhet e fundit dërguar nga një pacient. Gjendja e të prekurve monitorohet gjate 24 orëve, ashtu si dhe komunikimi me mjekun e familjes vazhdon pa pushim.

Top Channel