Vora është një tjetër kantier rindërtimi nga ku qeveria thotë se në një hapësirë prej 10 hektarë, do të ngrihet lagja qëndrore.

Ecurinë e punimeve e pa në terren kryeministri Edi Rama.

Sipas të dhënave të bashkisë Vorë, janë 404 familjet që humbën apartamentet dhe shtëpitë nga tërmeti 26 nëntorit e sot vazhdojnë të jetojnë me qera të paguara nga qeveria deri në përfundim të rindërtimit.

Top Channel