Me kampionatin që nuk nisi atëherë kur parashikohej të dëmtuar janë një sërë kategorish pra jo vetëm futbollistët dhe klubet por dhe arbitrat. Sa i dëmton diçka e tillë ata fizikisht na ka treguar Lorenc Jemini.

Por gjithsesi nuk bëhet fjale vetëm per dëmtim nga ana psikologjike dhe fizike por gjithashtu edhe ekonomike pasi një pjesë e mirë e tyre arbitrimin e kanë profesion të parë.

 

 

Top Channel