Arben Idraliu, nga Baldushku vite më parë emigroi në Maltë për një jetë më të mirë, edhe pse atje siguronte 1 mijë euro në muaj.

Por Arbeni vendosi të kthehesh në atdhe për tu marrë gjelat e detit. AIi thotë se bujqësia I siguron të ardhura të kënaqshme dhe jetë të mire e për këtë arsye fshatin e tij thotë se nuk do ta braktiste më.

Pothuajse çdo shtëpi në zonën e Baldushkut merret me mbarështrimin e gjelave të detit. Unë ndodhem me Resmia Brahjen, ajo thotë se gjelat e detit kërkojnë 9 muaj përkujdesje, por që në fund të vitit të sjellin të ardhura të kënaqshme.

 

 

 

 

Top Channel