Në bregdetin e Orikumit u zhvillua Kampionati Kombëtar i sportit të peshkimit i cili organizohet për të pestin vit nga Federata e Peshkimit Sportiv .

Në këtë kampionat merrnin pjesë klube të ndryshme nga e gjithë Shqipëria, por dhe individë..

Peshkimi në det të trazuar i mbajti për disa  orë mbërthyer të gjithë 63 garuesit e kësaj të diele.

Pjesëmarrësit e shikojnë këtë sport si shplodhje, ndërsa ka edhe nga ata që e kanë të trashëguar, apo mes tyre edhe të rinj.

Kampionatet e peshkimit zhvillohen në shumë plazhe të vendit, për këtë vit për shkak të pandemisë ka vetëm një etapë.

 

Top Channel