Aventura në liqenet e Lurës/ Vjeshta ofron pamje mahnitëse në këtë zonë ku pylli fatkeqësisht nuk ekziston më

18/10/2020 19:52

Pas një sezoni veror pusho shqip dhe zbulo mrekullinë e natyrës shqiptare, vjeshta po ashtu ofron pamje mahnitëse.

Një grup aventurier nga Elbasani ka zgjedhur të vizitojë liqenet e Lurës.

Zonat më të bukura të Shqipërisë mbeten gjithnjë të fshehura mes një infrastrukturë të vështirë e të mundimshme. Por me gjithë përpjekjet Shqipëria ende mahnit me atë çfarë i ka falur zoti.

 

Top Channel