Reshjet intensive të një nate më parë kanë sjellë problematika në zonën e Kurbinit konkretisht në zonën e Sanxhakut.

Banorët ankohen se sa herë ka reshje shiu përmbyten dhe kjo vjen nga mospastrimi i kanaleve në këtë zonë.

Top Channel