Femra të bukura dhe njerëz të mistershëm/ Fotot e pabesueshme nga fiset e harruara në botë

16/10/2020 14:01

Fiset e izoluara në mbarë botën ngjallin gjithmonë shumë kureshtje. Sipas mediave të huaja, nuk ka asgjë “primitive” te këta fise, por ata thjeshtë jetojnë ndryshe nga ne.

Shoqëritë indigjene janë jashtëzakonisht të ndryshme dhe ka shumë për të mësuar prej tyre. Ata ndërveprojnë shumë pak me komunitetet e tjera dhe kanë zgjedhur të ruajnë traditat e tyre shumëshekullore.

Duke qenë se kanë pak, ose aspak, kontakt me pjesën tjetër të botës është edhe shumë e vështirë që të fotografohen.

Por, disa guximtarë kanë arritur të futen brenda tyre duke na sjellë foto të pabesueshme.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel