Erdogan: Greqisë do t’i japim përgjigjen që meriton

14/10/2020 15:47
Presidenti turk Rexhep Taip Erdogan

Presidenti i Turk, Rexhep Taip Erdogan ka paralajmëruar dhe kërcënuar Greqinë se do t’i japë përgjigjen që meriton sa i përket situatës në Mesdheun Lindor gjatë konferencës së mbajtur ditën e sotme.

Ne do të dimë t’i japim përgjigjen që meriton Greqia dhe Qiproja greke. I kemi treguar të gjithëve që s’do të ketë plan që nuk respekton të drejtat e vendit tonë dhe Qipros turke në Mesdheun Lindor” , tha presidenti turk.

Anija Turke Oruç Reis u rikthye për fushatën e saj të hidrokarbureve  në Mesdheun Lindor.

Ditën e djeshme Erdogan theksonte se Turqia ka qëllime të mira, por sot deklaron se nuk ka në plan të sakrifikojë të drejtat e Qipros turke në Mesdheun Lindor.

Top Channel