Reshjet e shiut që kanë rënë pa pushim prej disa orësh kanë sjellë dhe përmbytje në disa lagje dhe rrugë të qytetit të Vlorës. Zona e Skelës, lagjia Pavarësia, Rilindja,24 maji .

Qarkullimi në disa prej këtyre rrugve është i pa mundur për shkak të nivelit të ujit deri në 30 cm.

Situata vijon të përkeqësohet për shkak të reshjeve të shiut

Top Channel