Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një ceremoni në Sallën e Hartave ka dekoruar me titullin Ylli i Madh i mrënjohjes publike, Nuncit Apostolik, ambasadorit të Selisë së Shenjtë, Charles Brown.

Ky dekorim i Nuncit Aposotolik pasi ai do të largohet nga Shqipëria gjatë kësaj jave pasi e ka mbaruar misionin e tij dhe është dërguar nga Papa Françesku për një mision të ri në Filipine.

Në fjalën e tij kryeministri Rama shprehu mirënjohje të mëdha për Nuncin Apostolik Charles Brown.

Gjithashtu edhe Ambasadori Broën u shpreh shumë mirënjohës për këtë nderim që i bëhët dhe se do ta mbajë gjithmonë në zemër Shqipërinë.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel