Të  rrëzuar dhe ilegjitime kështu e konsideroi presidenti Ilir Meta, qeverinë e kryesuar nga Kryeministri Edi Rama.

Nga Malësia e Madhe, ai u shpreh i gatshëm edhe për një përballje mediatike me kryeministrin Edi Rama. I pyetur nëse po merr rolin e liderin të opozites, Meta u shpreh se është presidenti i shqiptarëve.

I akuzuar nga kryeministri se i ka shumë borxhe Shqiperisë, Meta thotë se i ka vetëm një të tille.

Top Channel