Tentoi ta ndërpriste, Rama i kthehet socialistes: I kemi dhënë grave të drejta, por…

09/10/2020 17:34

Në këtë moment po mbahet mbledhja e Asamblesë së Partisë Socialiste, ku i pari fjalën e mori kryeministri Edi Rama.

E  teksa Rama po fliste për ato që qeveria e tij ka bërë këto shtatë vite, e çfarë pritet të ndodhë nëse ai do të vijojë të qëndroj në pushtet, një grua socialiste, tentoi të ndërpriste kryeministrin. Por në këtë moment, ai reagoi dhe i tha se me të vërtetë i kishin dhënë grave të drejta.

“Çfarë do, të flasësh, por të mbaroj të flas unë njëherë. I kemi dhënë grave të drejtën por jo të na ndërprisni fjalën”, tha Rama.

 

 

Top Channel