Pas Kukësit, Shkodrës, Dibrës, Lezhës dhe Korçës, radhën për të përzgjedhur kandidatët e mundshëm për deputet e kanë demokratët e Lushnjës.

2480 anëtarë me të drejtë vote të Partisë Demokratike Lushnjë do të votojnë sot për pëlqimin për të 14 kandidatët ose kush nuk është dakort me këtë listë ka të drejt të selektoj 3 emra që nuk i dëshiron.

Procesi i votimit ka nisur në orën 10 në selinë e PD-së në Lushnjë dhe do të zgjasë deri në orën 18.

Top Channel