Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë, prokuroren e Prokurorisë së Tiranës, Afërdita Ndoi.

Ndoi ka dalë e pastër në të treja kriteret e vettingut përfshirë pasurinë, pastërtinë e figurës dhe profesionalizmin.

Çështja e Ndoit u gjykua nga treshja Olsi Komici, Firdes Shuli dhe Brunilda Bekteshi. Për konfirmimin në detyrë 2 prej anëtarëve kënë votuar pro dhe 1 kundër.

Top Channel